0

POPCORNENS DAG

Varför är ostbågar och dillchips så mycket godare än popcorn? För att inte tala om Marabou choklad, dajm, Ahlgrens bilar...Mmmmm
Dagen till ära ska jag ändå lyxa till det smaksatta popcorn till fredagsmyset. Havssalt parmesan, curry, paprika med lite cayenne, choklad, karamellfärg, pina colada.... Ja det kanske kan bli gott ändå ;)

Varma popcornn kan ju blandas med det mesta. Ta det du tycker om och blanda ner!
 
 

Poppa mikropopcorn och lägg dem i en skål.
Smält 25-50 gram smör i en kastrull.
Tillsätt kryddorna i det smälta smöret och värm på – smakerna kommer fram bättre då och blir så mycket godare :)
Häll smöret med kryddblandning över dina popcorn och blanda väl. Salta efter behov.

Dessa ska jag överaska min älskade med, lite sommarfeeling nu när allt är vitt och vackert ute ;)

Pina Colada-popcorn
Smält kokosolja på låg värme och ringla över popcornen. Strö över finhackad, torkad ananas, kokosflingor och salt. Rör om.

(null)


ÄT OCH NJUT!!!!!!


Kommentera här: