BURR I MASSOR!!

Går upp och kissar och tittar till mot fönstret där en utomhustermomter visar....vad!!! 17 minusgrader!! Jag gnuggar ögonen och tittar igen. Jo, det stämmer. Tillbaka i sängen njuter jag av värmen och tittar på klockan, 5:50. Snart ska min älskling upp. Jag borrar ner mig mellan lakan och täcke och njuter av den fortfarande varma kudden.
Somnar om och vaknar till först vid 9-tiden. Har sån värk i kroppen att jag inte vill lämna den varma sängen. Bara att sätta ner fötterna på golvet, känna den kalla luften mot min sömnvarma kropp....nej, stannar kvar ett tag till. Scrollar runt på Insta och drömmer mig bort ett tag till.
Efter den sena frukosten bylsar jag på mig lager efter lager för att ta en promenad medan solen skiner. Vinden biter i mig. KALLT KALLT KALLT. Till och med mina fötter fryser i de varma sköna icebugsen, de som är de varmaste jag någonsin haft.
BURR!!! Vänder snart hem igen och tar in posten. Den är iskall och jag slänger ifrån mig den på köksbordet. Mössa och jacka har jag på mig ett bra tag för att få lite värme på kroppen.
Det är -10 men blåsten får det att känna som -17 grader!!!
Jag sätter på tekokaren, sätter på värmefilten, tar fram mina hörlurar och sen sjunker jag ner i soffan, njuter av min ljudbok och bara njuter av värme både utifrån och inifrån.
Snart är jag nog människa igen.
 
Eva`s blogg
2018-03-01 @ 11:10:08
URL: http://evasblogg.blogg.se/

precis så kände jag då klockan ringde 06.00 men nu är jag åter i hemmet igen så skönt ..blir inne resten av dan kram kram

Svar: Ja håll dig inne nu och ladda batterierna så du orkar med jobbet. Stor kram sötis
lfgrenskalivet.blogg.se

Eva`s blogg
2018-03-01 @ 11:58:46
URL: http://evasblogg.blogg.se/

Ja va braaaa :) lätt va? kramis

Svar: Ja det var lätt när jag väl hittade dit. Men nu vet jag inte hur jag hittade det...åh minnet är då inte med mig. Insomni, kronisk värk mm förstör mycket för mig. Men men, fixade detta i alla fall :) Kramis på dig
lfgrenskalivet.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0